HTML

Tanácsadó Rovat

Ha tanácstalan, mint egy kisközség, forduljon hozzám bizalommal! Meglátja, én tudom a válaszokat. Mert az Élet tényleg igen egyszerű, értem?

Hülye szoci felesége

2010.05.20. 14:45 :: Doktorúr

 

Tisztelt Doktorúr!

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a férjem a választások estéjétől fogva minden képzeletet felülmúlóan elviselhetetlen. A minap odáig fajult a helyzet, hogy amikor hazajött s meglátta a kiló narancsot (akciós volt, nagyon megérte!) egyesével mind nekibaszkodta a falnak, majd trancsírtáncot járt. Ez már nem normális szerintem. Meddig fog ez még tartani?

Rák Tiborné

Hölgyem!

A Keresztapa című film mindhárom részében, amikor narancs látható a képernyőn, hamarosan meghal valaki. Ennyi. Ne eszüljön hülyeségeken feleslegesen, nem az Ön dolga. Ha a férjének mégis a politikával lenne teli a farka, verje ki belőle, majd süssön szegfűszeges almaropogóst, s ezt ismételje naponta n-szer 4 évig.

dr. H. Ernő, okl. hg. tanácsadó

 

Tisztelt Doktorúr!

 

Köszönöm a tippeket!

 

özv. Rák Tiborné

 

 

 Konkrétan mit, Ön gyilkos?! Hogy a Rák egye ki az Ön bendőjét!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsom.blog.hu/api/trackback/id/tr642018126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása