HTML

Tanácsadó Rovat

Ha tanácstalan, mint egy kisközség, forduljon hozzám bizalommal! Meglátja, én tudom a válaszokat. Mert az Élet tényleg igen egyszerű, értem?

WOW, WoW!

2010.05.26. 15:00 :: Doktorúr

 

Tisztelt Tanácsadó Úr,
 
Azonnali hatásos leszoktatást keresek.
A férjem egésznap a gép előtt ül, s állítólag vovot játszik, de láttam én, hogy “Nagyvastagqkac” a neve, tudom én, hogy megcsal! Közben persze minden házimunka a nyakamba szakad, a világért se tenne egy keresztbeszalmát sem. Hihetetlen, hogy egy felnőtt férfi hogy képes napi 6-10 órákat eltölteni egy játékkal, tisztára, mint a fiúk a dedóban!
 
“Azok a régi szép idők” jeligére várom válaszát. Köszönöm előre is!
 
 
“Azok a régi szép idők” !
 
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. Még Barack Obama is szenvedélyes gyűjtője a Pókember és a Conan képregényeknek, maga  meg sajnálja azt a napi néhány óra játékot a középszerű, az élet más területés totális csőd férjétől? Mert ezek a WoW függők már csak ilyen kis senkik.
Talán ha főz neki valami finomat, s utána orális szexben részesíti, elvonhatja a figyelmét. (Persze azokban a régi szép időkben gondolom Ön is kívánatosabb volt, s ez könnyebben ment). Ám a legjobb az lenne, ha etetné, s utána letérdelne, meg az ágytálat is kezelhetné, mert most is AFK egy brunya miatt, s Doktorfaroq35cm utálja, hogy várnia kell!
 
dr. H. Ernő, okl. hg. tanácsadó
 
P. S.: Mellesleg, ha valaki hasonló problémákkal küzd, urgent asap szóljon a férjének, hogy urgent asap kell 2 ember a portyához!

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsom.blog.hu/api/trackback/id/tr652027726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása