HTML

Tanácsadó Rovat

Ha tanácstalan, mint egy kisközség, forduljon hozzám bizalommal! Meglátja, én tudom a válaszokat. Mert az Élet tényleg igen egyszerű, értem?

Az előjátékról

2010.05.21. 15:07 :: Doktorúr

 

Szió Doki,
 
A pasim nem tudja, mi az az előjáték, csak úgy bumm bele! Nekem az meg így kevés. Hogy értessem meg vele, mi kell egy nőnek?
 
Katika, 16
 
Csumi Katika, 16!
 
Te egy rossz személyiség vagy hogy felhozod ezt és ha nem változol meg, csak a kannibálok mondják rád, hogy jó ember voltál! Az előjáték a férfi számára nagyon stresszes és időigényes dolog. (Teljesen olyan, mintha az orvos nekiállna trécselni veled, hogy "Mik a panaszaid?", "Hol fáj?", "Menjünk el kivizsgálásra..." mielőtt megműtene. Időigenyes, melós dolog.) A szexnek a pasid kívánságára kellene történnie és nem holmi idegesítő, előjátékkal való követelőzés alapján. Ami azt jelenti, hogy nem szereted a pasidat kellőképen; ha szeretnéd, soha sem kellene keményen dolgoznia ahhoz, hogy hangulatba hozzon téged. Nézz magadba: megérsz Te egyáltalán ennyit? Álljál le az önzősködéssel!
Talán helyrehozhatod a dolgot azzal, hogy orális szexben részesíted őt és főzöl valami jó ételt.
 
Dr. Ernike, tapasztalt

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsom.blog.hu/api/trackback/id/tr762020876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása