HTML

Tanácsadó Rovat

Ha tanácstalan, mint egy kisközség, forduljon hozzám bizalommal! Meglátja, én tudom a válaszokat. Mert az Élet tényleg igen egyszerű, értem?

Dorbéz

2010.05.24. 10:30 :: Doktorúr

 

A férjem túl sokszor marad ki a barátaival éjszakára. Amikor meg hajnalban részegen hazaesik, péppé ver, s nincs az az alapozó, ami eltünteti a foltokat. Van esély rá, hogy megváltozzon, vagy azonnal adjam be a válópert?
 
Ez tökéletesen természetes szokás és ezt támogatnod kellene. A férfi egy vadász és a rátermettségét másik férfiak előtt bizonyítania kell. Egy szingli lányok üldözésével kint eltöltött éjszaka remek stresszoldó és elősegíti a békésebb és nyugalmasabb otthon megteremtését. A kék-zöld foltokra meg van egy igen kiváló gyógyszerem az alapozó helyett. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni!
 
Higgyen nekem!
 dr. H. Ernő, okl. hg. tanácsadó
 
Doktor úr,
 
fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám!
Köszönöm!
 
Egy hálás „páciens”
 
Asszonyom!
 
Szívesen.
Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját?!
Emlékezzen, semmi más nem tudja úgy felizzítani a kapcsolatot mint az amikor a férj egy-két nap után hazatér a szilárd otthonába (és ez egy nagyszerű alkalom arra is, hogy kitakarítsa a házat).
A legjobb amit Ön és a barátnője tehet, hogy amikor hazajön orális szexben részesítitek őt. Azután főzz neki egy jó kis ételt.
 
Ne hálálkodjon,
 dr. H. Ernő, okl. hg. tanácsadó

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsom.blog.hu/api/trackback/id/tr562020937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása